CHESTIONAR – Sondarea opiniei în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2023-2027

Noua strategie de dezvoltare locală a teritoriului GAL Regiunea Rediu-Prăjeni este plasată sub responsabilitatea comunității.

Adresăm, așadar, următorul chestionar persoanelor care își desfășoara activitatea / locuitorilor din comunele Gropnița, Movileni, Plugari, Rediu, Românești, Șipote, Valea Lupului, Vlădeni și Prăjeni (jud. Botoșani).Sondajul propus are ca scop identificarea principalelor nevoi de finanțare care vor fi cuprinse în Strategia de Dezvoltare Locală a Asociația GAL Regiunea Rediu-Prăjeni, pentru perioada 2023-2027.

Timpul estimat pentru completarea chestionarului este de 5 minute.

COMPLETAZA AICI: CHESTIONAR PENTRU IDENTIFICAREA NEVOILOR DE FINANȚARE

Proiectul „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locala a Asociatiei GAL Regiunea Rediu – Prajeni pentru perioada de programare 2023 – 2027” este finantat în cadrul submăsurii 19.1 „Sprijin pregatitor” cu fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) implementat de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale din subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. PNDR este finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala.